perjantai 8. marraskuuta 2013

Estevalkussa!

Anteeksi nyt ensinnäkin tämä pitkä tauko... Miksi pitää olla kokeita? Mä en kestä! Noh.. Mutta nyt on ihana lauantai, ja voi ottaa iisisti (, paitsi pitää lukea matikan kokeeseen).. :)
  Eilen oli Juhani Ehon estevalmennuksessa. Menimme sinne klo 15, valmennuksen piti alkaa klo 15.30, mutta valmennus myöhästyi (30 minuutilla?).
  Otimme Aran ulos trailerista ja menimme maneesin pikkuosaan laittamaan sille kamat päälle. Pyöriskelimme maanessissa katsomassa erikoisia esteitä, jotka Aramis olisi mielellään syönyt :D. Verkkasin myös itsenäisesti sillävälin, kun Eho piti toiselle tuntia.
   Kun toisen valmennus loppui, ja oli minun ja Aran vuoro, niin aloimme hyppäämään V-okseria. Aluksi este oli pieni (ehkä 70 cm). Eho nosti aina estettä,kun olimme menneet sen hyvin. Lopuksi este oli n. 100 cm. Tuo harjoitus meni hyvin. Pari kertaa pidätin vähän liikaa,niin tuli töpöaskel, mutta muuten meni hyvin! :)

Tulimme myös paljon erilaisia ratoja, jotka meni vaihtelevasti. Ekat radat meni huonosti,koska pidätin kokoajan liikaa, jolloin tuli kaikille esteille töpöaskeleita. Sitten Eho sanoi "maiskuta Sara ennen estettä itelles, poni ja sä ootte menossa, mut sun kädet ei, relaa." Niimpä maiskutin ennen estettä, ja zadamn, meni tosi hyvin! Olin niin tyytyväinen! Rata oli jotain 90-100cm. Ehkä jollekin pieni-, meille tai mulle iso saavutus! :)


Anteeksi heilahdus! 
Lopuksi tulimme vielä yhtä oranssia estettä. Ensin tuli kaari,sitten este. Tämä oli minulle ja Aralle aika vaikeaa. Kaari meni hieman vinossa, jolloin hyppy aina vasempaan reunaan.. Lopuksi saatin hyvä hyppy ja annettiin sitten olla!
Vasen reuna

vasen reuna

Kokonaisuudessaan olen valmennukseen tosi tyytyväinen! Sain hyviä vinkkejä, sekä suht`paljon onnistumisia! :)

Sara <3

  ps. Anteeksi kuvien laatu! 



6 kommenttia:

  1. hienot Sara ja Aramis ! :)

    VastaaPoista
  2. ps. tuutteko Juhanin kisoihin? t. nää kaks kommenttia elina :D

    VastaaPoista
  3. voi ei pikku ara:3 tunnen sen edellisen omistajan kautta:) kai ponille kuuluu ihan hyvää?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kuuluu tosi hyvää! :) Ihana poni se kyl on♥

      Poista

Kommentoikaa;
Miel. RAKENTAVAA kommenttia, että saan blogistani teille mieluisan (: