lauantai 19. huhtikuuta 2014

Infoa!

Heipps!
Anteeksi postaustauko.. Kokeita on ollut TOSI paljon ja vielä enemmän on luvassa, joten tämä postailu on nyt ollut vähän hajanaista. Yritän nyt kuitenkin saada postailtua ainakin kerran viikossa, ja kesälomalla kun on aikaa, niin paljon!
   Mutta nyt mennään olennaisimpaan. Hmm.. Aloitetaan Arasta. Me ollaan oltu nyt kolmissa kisoissa, kahdissa seurakisoissa ja yksissä aluekisoissa. Aloitimme kisakauden porvoossa, PR-BR tallilla. Menimme siellä 90 cm ja 100 cm.
90cm: Rata oli muuten hyvä, mutta kun tuli sarja, hidastin Araa niin, että se kielsi.  Mutta hyvä, että kielsi, lopputulos ei olisi muuten ollut upea.  No sitten menin vielä metrin.
100cm: Rata oli tosi hyvä ja saimme puhtaan radan. En havitellut sijoja, ainoastaan puhdasta rataa, ja tsadaa me voitettiin luokka? :D Olin tosi ylpeä!

Menimme sitten samaan paikkaan uudelleen, kun paikka oli niin kiva! Menin taas ne 90 cm ja 100 cm.
90cm: Yksi tiputus, joka oli oma vikani, kun annoin kaarteen hidastaa vauhtimme, joten Ara tiputti. Muuten taas hyvä rata! :)

100cm: Tässäkin luokassa tuli 4 vp, tiputuksesta. Pidätin ennen estettä hieman liikaa ja Ara hätääntyi ja tuli tiputus. Muuten rata oli ihan ok!

Kävimme kanssa järvenpäässä JRS-tallilla aluekisoissa. Siellä menin jälleen kerran ne 90 cm ja 100cm.

90cm: Rata meni tosi hyvin! Ara oli kokoajan kuulolla. Aikakin oli hyvä ja sijoituimme 6:nneksi ja osallistujia oli 31. Jes! Superpoika<3!

100cm: Tämäkin rata meni meillä hyvin. Minua vain jännitti trippeli, mutta ihan suotta. Ara hoiti homman kotiin! sijoituimme tässäkin luokassa 4/22! Hienoin poika! <3
kuva (c) Kim O. 
                 
Sitten Kastelloon. Olin torstaina hyppimässä Kapsulla. Alotin ihan vain puomeista, kun en sillä pitkään aikaan hyppinyt. Sen jälkeen nostin esteet ihan pikkuisiksi ja pikkuhiljaa aloin korottaa esteitä. Lopuksi esteet oli 40-60 cm :D Kastello hyppäsi ne ihan innoissaan. Koko ratsastuksen aijan K oli ihan innoissaan. Höpsö poni :3.  Lopetin sitten hyppäämisen siihen kun tuntui hyvältä ja Kastellolla oli vielä intoa, niin jäi hyvä fiilis!
vanha irtohypytyskuva, kun ei muuta nyt tähän hätään löytynyt.
Sitten yhteisiin asioihin!
Elikkä tänään meille tulee kaverini Susanne, jonka blogiin pääset kun painat tästä.
Huomenna sitten on kisat, menen siis Kastellolla ja Aralla. Kastellolla menen 70cm ja haen iloista mieltä ja innokkuutta sillä. Aralla menen metriin ja yritän saada puhtaan radan, ei väliä sijoista! 

Kisapostaus tulee joku huomenna tai sitten se tulee viikonpäästä. :D

Hyvää pääsiäistä kaikille! :)

-Sara ja ponit

1 kommentti:

Kommentoikaa;
Miel. RAKENTAVAA kommenttia, että saan blogistani teille mieluisan (: