perjantai 4. heinäkuuta 2014

Tallinvaihto

Moi!
Huomaattekos, postaan jo toista päivää, kyllä tää tästä :D

Kuten varmaan nyt otsikosta huomaatte me vaihdamme tallia elokuun alusta. Olemme siis olleet 3 ja puol vuotta tämän hetkisellä tallilla, Rönnkullassa. Rönnkulla on ollut tosi mukava paikka ja poneja on hoidettu tosi hyvin! Aina on ilmoitettu jos poni vaikuttaa oudolta tms.
  Tallin vaihtoomme on monenlaisia syitä, joista yksi on se, että talli jolle muutamme on kaverini talli ja se, että kaipaan ikäistäni seuraa, jota tulevalta tallilta löytyy.
  Talli jonne muutamme on nimeltään Troija Tallit. Talli sijaitsee hieman kauempana meistä, kuin rönnkulla, mutta ei mitenkään "ylipitkällä" (mikä sana :DD). Troija Tallit on siis perjaatteessa kaksi tilaa, siellä on paljon erilaisia kotieläimiä( kissoja, koiria, vuohia, possu...) Tallilla pidetään pienimuotoista ratsastuskoulua, mutta siellä on myös jonkin verran yksäreitä.
   Talli on juuri valmistumassa/valmistunut. Siellä on muistaakseni 12? karsinaa ja yksi eristyskarsina+ponitallit. Tallissa on vesikarsina ja tulossa näillä näkymin solarium hevosille. Siellä on myös suihku, sisä wc, pukutila, satulahuone ja odottelu huone, minne tulee televiso. Ponit ovat kokopäivätarhauksessa ja kesäisin on laidunmahdollisuus. Kenttä valmistuu heinäkuussa, mutta tietääkseni kaverini mummon kenttää saa käyttää myös. Maneesia ei tallilla ole, mutta lähellä niitä on montakin. Maastot ovat kuulemma mielettömät sielläpäin! :)
Nyt vielä tungen tallinomistajan ottamia kuvia tallin rakennusajalta tallin facebooksivuilta.




Nyt vain elokuun alkua odotellen! :)

Mitä postauksia haluaisitte? :)

<3: Sara ja ponit

5 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Juup! Aattelin tehä siit päiväst ku vaihetaan tallii. Käyks se? :)

      Poista
    2. joo sun mydayt on parhaimpii !!!!

      Poista
  2. tee varustepostaus tai joku muu sellainen

    smiling-horse.blogspot.fi kommenttia saa heittää ja linkkaa blogisi -aikaa 10.7 asti

    VastaaPoista
  3. monta minuuttia teillä meni rönkullaan ja monta menee tänne? :)

    VastaaPoista

Kommentoikaa;
Miel. RAKENTAVAA kommenttia, että saan blogistani teille mieluisan (: