keskiviikko 7. elokuuta 2013

Estetunti

Moi!
Tänään menin tallille 14 aikaan. Hain Aran tarhasta ja laitoin käytävälle. Aluksi harjasin ja juotin sen,sen jälkeen satuloin ja suitsin sen.
 Hyppäsin Aran selkään ja lähdin kävelemään kohti naapuritallin kenttää, jossa tunti oli. Odottelin hetken aikaa, että opettaja tulee. Aloitimme sitten alkuverkkaukset, kun Marina rakenteli esteitä. Kun ponit oltiin verkattu sileällä, aloitimme "hyppäämisen".
 Ensimmäinen harjoitus meni näin. Ensin tultiin oikeassa kierroksessa keskihalkaisijalle, jossa oli kavaletti ja puomi. Puomilla piti vaihtaa laukka ja kääntyä vasemmalle ja kun tuli vasemmalta keskihalkaisijalle, mentiin kavaletin ja puomin jälkeen oikealle.
Tuo pun valk oli kavaletti ja valkoinen oli puomi
Toinen harjoitus oli muuten samanlainen, mutta valk. puomin takana oli 2 puomia, jotka tultiin ympyrällä ja ympyrän jälkeen tuo kavaletti-puomi linja tultiin toisin päin eli puomi-kavaletti. 

Sen jälkeen aloimme mennä erilaisiaratoja, tai no samaa rataa, mutta esteitä lisättiin. Mä hyppäsin ehkä jotain 90 cm ratana Aran kaa. 
 Oon ihan yybeer tyytyväinen tuntiin, poni kuunteli ja mä pysyin mukana!
Tunnin jälkeen huuhtelu, myrkyt, mössöt ja kylmät.

(Kuvia tunnista tulee pian)

<3: Sara

ps. Kiitos kaikille ihanille 50 lukijalle.

pps. Erikoispostaukseksi teen to-ma kestoisen myday videopostauksen. JOTEN SILTÄ AJALTA ELI 8.8.2013-12.8.2013 EI TULE POSTAUKSIA, VAAN SIITÄTULEE MYÖHEMMIN PITKÄ MY DAY  POSTAUKSEN.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa;
Miel. RAKENTAVAA kommenttia, että saan blogistani teille mieluisan (: