perjantai 18. lokakuuta 2013

Pitkä tauko ja ponit nakuna!

Moikka!
Nyt alkuun, anteeksi tämä PITKÄ tauko.. :( Oikeastaan kaksi ainoaa syytä taukoon on ollut kokeet ja kiire. Niimpä postailulle ei ole jäänyt yhtään aikaa.. Ensi viikolla meillä
 Nyt sitten heppajuttuihin.
Eilen Kastellolla ja Aramiksella oli klippaus. hamme ponit sisälle ja laitoimme ne sisälle karsinoihin. Siellä ne saivat heinät. Pian eläinlääkäri ja klippaaja tulikin. Eläinlääkäri tuli rauhoittamaan Aramiksen. Klippaus itsessään jännitti minua aikas paljon,sillä meille sanottiin,että Aramis on tosi vaikea klipata, ja että sillä pitääolla vahva rauhotus ja sitä on lisättävä klippauksen aikana. Araa pitää myös olla pitämässä kaksi vahvaa ihmistä ja toisella huulipuristin. Niin ei kuitenkaan ollut. Meitä oli kaksi ihmistä pitämässä Araaa, minä ja äiti, ja suurin homma oli pitää Aram päätä ylhäällä:D! Lisäsimme kerran rauhotusta, suun kautta, koska Aramiksen kaula oli märkä, jonka takia sitä oli vaikea klipata,joten se piti jättää aika viimeiseksi, ja se oli Aralle haastavin paikka. Ei se siinä tehnyt muuta, kun nostanut päätä ehkä 10-15 cm korkeammalle :D. Aralle tehtiin ihan perus klippaus, eli satulan alle karvat, päähän karvat ja jalkoihin karvat+ kaksi sydäntä pyllyyn. Sitten poni karsinaan lepäämään loimi päällä.


Sitten kun Ara oli karsinassa, siistin kohtia,joita ei klipperillä saanut kunnolla. 
Kiitos Jenni Aran klippauksesta!
Sen jälkeen oli Kastellon vuoro. Kastellolle ei laitettu rahotusta, vaikka tämä oli eka kerta kun Kastello klipataan. Laitoin vain herrallepumpulit korviin ja korvahupun päähän. Sitten totuttelimme klipperiin hetken. No ei se Kastello sanonut siitä yhtään mitään. Pumpulit ja korvahuppuärsyttivät vain,joten otin ne pois. Sen jälkeen ei mitään ongelmaa. Kastellolle tuli muuten sama klippaus, mutta sydämien sijasta Kastellolle tuli pyllyyn F1:)
Ennen

Jälkeen


<3: Sara


2 kommenttia:

  1. miks jätitte satulan kohalle tollasen jutun :o?

    VastaaPoista
  2. Siihen kuuluu jättää karvaa, muuten tulisi pahoja hiertymiä/haavoja tms. T. eri ano

    VastaaPoista

Kommentoikaa;
Miel. RAKENTAVAA kommenttia, että saan blogistani teille mieluisan (: