sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Aramis IV

Jatkuu!

...Mutta niinhän se on.. Nälkä kasvaa syödessä. Aloimme miettimään meille esteponia. Otimme useisiin ihmisiin yhteyttä, mutta poni tuntui olevan aina vain Liianvanha, liian kallis, liian nuori, liian korkea, liian matala. Liian sitä, liian tätä-lista jatkui loputtomiin. 
  Mutta sitten löysimme ilmoituksen 99- syntyneestä kenttäponitammasta, Medusa II:sta. Katsoimme kaikki Medusasta tehdyt videot ja se tuntui oikealta. 
Kävimme kokeilemassa Meduusaa. Meduusa odotti tallissa. Otimme ponin käytävälle. Hoidin ponin oikein hyvin. Laitoimme kamat päälle ja menimme maneesiin. Lotella ( Meduusan omistajalla) Meduusa meni todella nätisti. Lotte hyppäsi sen kanssa varmaan 110 cm. Pian nousin ponin selkään. Poni oli todella herkkä, mutta samaan aikaa todella kova. Eli poni roikkui ohjassa ja jos olin sillain "Hei nyt loppu" niin se nosti pään taivaisiin.Sain myös hypätä. Hyppäsin korkeimmillaan 105 cm. Silloin poni oli SUPERI! <3 Mutta päädyimme siihen tulokseen, että poni ei ole aivan meidänlainen. 

Kului taas viikkoja. Sitten löysimme ilmoituksen vuonna 01 syntyneestä tilastoponi ruunasta, Aramis Iv:stä. 

Päätimme mennä kokeilemaan ponia. Saavuimme ponin tallille. Ara-poni oli karsinassa korvat tötteröllä. Otimme ponin karsinasta ja hoidimme Aran, jolloin Fanny selitti Arasta kaikkea. 
Laitoimme kamat Aralle ja menimme maneesiin. Ensin Fanny meni Aralla. Ara meni tosi nätisti. Fanny hyppäsi pojalla. Sitten oli minun vuoroni. Menin taivutuksia ja esteitä, poni loisti! Sitten Sonja sai mennä. Silläkin poni meni nätisti. Halusimme ponin, niimpä varasimme ostotarkastuksen.
Jossa taivutuskokeet meni hyvin ja muutenkin poni läpäisi ostotarkastuksen, niimpä ostimme ponin. 
Aramis saapui meille, josta on video


   
Nyt meillä onmennyt tosi hyvin Aran kanssa. Olemme valmentautuneet este ja koulu puolella. Ja kisanneet esteissä (:


5 kommenttia:

Kommentoikaa;
Miel. RAKENTAVAA kommenttia, että saan blogistani teille mieluisan (: