maanantai 15. huhtikuuta 2013

Moikka!
Oon nyt TOSI hyvällä tuulella, kun sain pitkästä aikaa mennä KASSULLA<3!
Elikkäs menin taas tallille suoraan koulusta.
  Hain Kassun tarhasta ja kävin pesemässä sen mutaiset jalat. Hoidin Kassun tosi hyvin. Kun putsasin Kassun kavioita, niin huomasin oikean takajalan olevan muita suht paljon lämpimämpi, ei se sitä kyllä mitenkään aristanut niin päätimme kokeilla ratsia.

     Kastello ei aristanut sitä yhtään, joten menin suht normaalisti. Tein paljon taivutuksia alussa, ja kassu oli ihana. Tuntui vain että sillä on ÄLYTTÖMÄN lyhyt kaula, kun on tottunut Araan. Taivutusten jälkeen otin laukkaa. Vasen laukka meni tosi hyvin, mutta oikeassa se meni kuin maamyyrä. :D Mutta kyllä se avuilla pysyi.
   Sitten siskoni (joka meni Aralla) halusi vaihtaa, niimpä sitten menin Aralla hetkosen. Ensin ara oli jäykkä, mutta pehmeni loppuun upeasti. Kävin laukkaamassa sen kanssa yhden mäen, mutta tuli ravikärryt vastaan ja arvatkaapas pelkäsikö Ara niitä. Siinä me sitten hypimme, kunnes tulin alas selästä, ei ne sitten enää ollukkaan pelottavat ;D.
   Sit taas menin Kassulla. Kassu oli upein!! Tein samoja juttuja :)
 
   Ratsastuksen jälkeen laitoin Possulle OTJ:an kylmäyspatjan. Ensin Kassu ei tyksinyt ideasta vaan yritti kaikilla mahdollisilla tavoilla saada patjan pois, mutta rauhoittui sitten ja sit se oliki jo iha ok :D

Sitten kuvia täst päväst :)

Oot parasta poni <3

Kulta, susta maailman loppuun asti aion kiinni pittää <3


höpsöt pussailee <3


SIMPLY THE BEST<3

Hömppä <3


<3: Sara ja Ponit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa;
Miel. RAKENTAVAA kommenttia, että saan blogistani teille mieluisan (: