perjantai 5. huhtikuuta 2013

Sori postaus tauko!

Moi! Olettekin jo ehkä kuulleet, että liikkeellä on hengenvaarallista hevosten Herpes virusta, joten on todella tärkeää että ei käy muilla talleilla tai jos käy niin pitää olla ehdottomasti eri vaatteet ja kengät, hanskat, kypärät, pipot yms!!!


Tämä hevonen sairastaa herpestä :(

Nyt siirryn viimeaikaisiin ratsastuksiin.

Keskiviikko
Tulin tallille suoraa koulusta. Olin tallilla ennen kolmea, jolloin vaihdoin tallivaatteet. Laitoin kamat käytävälle ja odottelin että hepot syö heinät. Otin Arpandeelauksen talliin ja hoidin kuntoon.
   Lähdimme maastoon. Mukana oli kaverini ja Kassu:) <3! Menimme laukkamäki maaston ja ponit olivat upeita! Jatkoimme hiittisuoraa pitkin loppukäynneille ja raveille. Maasto kesti 1h.
   Hoideltiin ponskit pois ja ne pääsvielä tarhaan, kun oli niin lämmintä. Kaveriani tultiin hakemaan ja olisin minäkin päässyt niitten kyydillä, mutta olin juuri aloittanut Aran kaapin siivouksen. eli siivosin Arpan kaapin ja sitten minut haettiin.



                                                          Kassu ja Ronja <3


Torstai
Arpalla vapaa päivä! Sisko ratsasti Kapsun!


Perjantai
Estevalmennus Eholla. Oltiin tallilla n.13.00. Haimme traikun ja laitoimme ponskin kuntoon.
  Lastaus meni Arpan osalta tosi hyvin,mutta toinen hevonen (ei meidän) karkasi ulos traikusta ja laukkaili siellä pihalla jonkin aikaa vapaana, mutta se saatiin kiinni ja matka sujui hyvin!
   Eholla laitoimme hevoselle ja ponille varusteet. Hevosella alkoi tunti ja minä taluttelin Araa. Nousin hetken päästä selkään ja aloin verkata sitä. Sitten alkoikin jo tunti. Ensin hypättiin vain sellaista 40 cm pystyä jota sitten suurenneltiin niin, että se oli n. 90 cm. Sitten vaihoimme tehtävää. Menin sellaista kaheksikkoa, jossa oli kaksi estettä. sekin meni hyvin! Esteistä toinen oli n. 80 cm ja toinen 90 cm. Sitten menimme erilaisia ratoja. Ratojen esteet olivat 70-90 cm. Ponski oli tosi reipas ja ihana! :) Ei yhtään pudotusta tai kieltoa tai ohimenoa yms. Lopussa Eho sanoi äidilleni : "Noista voi tulla jotain!"
:)



                                             sori heilahdus, mut kännykkä ei ota selvii liikekuvii :(


<3: Sara ja Ponit
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa;
Miel. RAKENTAVAA kommenttia, että saan blogistani teille mieluisan (: