perjantai 24. toukokuuta 2013

:)

Moi!
Tänään menin tallille suoraan koulusta. Olin tallilla siinä 14.45 aikaan. Vaihdoin itselleni tallikamat päälle. Oli hirvee nälkä, mutta kun olin ollut hammaslääkärissä porattavana (otin puudutuksen), en voinut syödä. :(
Laitoin Aran kamat käytävälle valmiiksi.
  Hain ponin sisälle ja hoidin sen hyvin maastoa varten. Maastoon olin siis sopinut lähteväni Adoniksen (jos joku ei nyt tiedä, niin Adonis oli vuokra/ylläpitoponini) omistajan kanssa. Sovimme näkevämme tallilla klo. 16.00.
  Ida (Adoniksen omistaja) tuli Vitaran kanssa ja Fanny (Idan kaveri) tuli Cindyn kanssa tallille. Lähdimme maastoon. Kävelimme aika pitkät alkukäynnit. Sillan jälkeen nostimmekin jo laukan, ponit oli ihan innoissaan. :D Pian käännyimmekin jo "hiekkakuoppa tielle". Laukkasimme "laukkasuoran", Ara oli ihan innoissaan. Kävelimme yhden hiekkakuoppareitin, jonka jälkeen menimme toisen hiekkakuoppareitin laukassa. Ara olisi halunnut mennä kovempaa, ja kovempaa, aina vain kovempaa. Kävelimme TOSI TOSI jyrkän mäen alas ja haimme vähän vauhtia, jonka jälkeen laukkasimme samaisen mäen ylös, ja sama juttu tehtiin uudelleen. Sitten menimme toisen hiekkakuoppareitin pariin otteeseen laukassa. Ara pieni oli ihan vaahdossa. Kävimme myös meille ihan uudessa paikassa, keskellä metsää oli iso lammikko. Kävelimme lammikon ylitse (lammikko oli n. 10 m pitkä ja 80-100 cm korkea). Laukkasimme tämän jälkeen vielä yhden mäen ylös, ja sitten suuntasimme tallille. Oli tosi kiva maasto!
<3: Sara ja Ponit

2 kommenttia:

  1. Sulla on tosi kivan näköset ja oloiset ponit, postaukset on kiinnostavia ja on kiva lukea kisoista ja muista ratsastuksista kuvien kera. Haluaisin nyt antaa sinulle rakentavaa kritiikkiä näin lukijan silmin. Blogissa on tosi hyvät kuvat, mutta voisit laittaa ne isompina postauksiin. Ei sitten tarvitse klikkailla isommaksi. Banneri on upee, mutta se ei oikein natsaa taustan kanssa. Postauksissa voisi olla hieman paremmat otsikot niin ne hieman johdattelisi aiheeseen. Voisit myös tehdä omat sivut itsestäni ja poneistasi, saisi uudet lukijat tietoa kenestä blogi kertoo. Ajattelin kertoa nämä asiat, jotta voisit parantaa blogiasi. Sisällöllisesti blogi on huippu, mutta ulkoasuun kannattaa hieman panostaa niin saa lukijoitakin enemmän!

    VastaaPoista
  2. Koska kerrot niistä kisoista? Miten meni?

    VastaaPoista

Kommentoikaa;
Miel. RAKENTAVAA kommenttia, että saan blogistani teille mieluisan (: