sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Video edelliseen postaukseen

:Tuli tosi tosi huono video, mutta koittakee pärjäillä.. kun lukee se 105 cm, niin sen jälkeen hyppäämme kaksi kertaa 115 cm, mutta toista ei vain näy.. :( :D

<3: Sara ja ponit

13 kommenttia:

  1. Ei millään pahalla mutta kun olen seurannut kyseistä ponia fannyn ratsastamana on meno näyttänyt huomattavasti paremmalta ja poni on tuotu oikein esteille eikä tuolla lailla heiluen.. En tarkoita mitenkään erityisen ilkeästi tätä, ihan vain ajattelin vinkata että kiltitkään ponit ei hyppää kauaan tuolla tavalla. Onko sulla joku valmentaja ? Ehkä sen kanssa kannattaisi yrittää noita korkeushyppyjä .. :)

    VastaaPoista
  2. Minä olen nähnyt ponin ennen ja jälkeen kodin vaihtamisen ja uskallan väittää, että ponilla kävi mieletön tuuri kun päätyi Saran poniksi. Ja käsittääkseni Saralla ja Aralla on huippu valmentaja.. ja ponihan kai hankittiin opetusmestariksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! (: opetusmestaria haimmme, ja Ara on paras mahdollinen opetusmestari:)

      Poista
  3. Outoohan se ois jos heti ois täydellistä. Eihän poni oo ollu Saralla ku hetken. Tuskin Fannykään heti täydellisesti meni? Tsemppiä Sara! Sulla on ihana poni ja oot itekki tosi kivan olonen.

    VastaaPoista
  4. Minusta olen samalla kannalla kun eka ano, fanny meni aralla paljon paremmin mutta uskon että sarallakin tulee onnistumisia yhtä lailla sitten kun sara tuntee ponin paremmi :)

    VastaaPoista
  5. Onks tää joku kisa kumpi on parempi? Pääasia, et Ara sai huippu kodin ja onhan se Saran kaa voittanut monta aluekisaaki.Älkää olko liian julmia! Kiva ku Sara laitat videoita ja kuvia. Te ootte huippui!

    VastaaPoista
  6. Nonii rauhottukaas anot :D ei ole mitään kisaa kumpi on parempi, minä fanny vai sara :) ara on ollut saralla vasta vähän aikaa niin ei tietenkään voi mennä täydellisesti. Me oltiin tosi tarkkoja kelle aran myimme, henkilökohtaisista ja tietysti tunnesyistä. Haluttiin että ara on tässä ihan lähellä että voidaan sitä aina käydä moikkaamassa ja nähdään kisoissa ja voidaan auttaa jos tulee jotain "ongelmia"
    Yms. Joten jos nyt jätetään tää asia rauhaan :) voitte laittaa sähköpostiin lisää kysymyksiä jos ärsyttää joku tai haluatte valittaa jostain: fanny.pekkinen@gmail.com
    - fanny, aran vanha omistaja

    VastaaPoista
  7. Helppoa olla Fannyn kanssa samaa mieltä! Varmasti sekä Fannyn että Saran toiveena on, että Aralla on hyvä koti ja onnellinen elämä!

    VastaaPoista
  8. Kateellisia no anot vaan on, kun sulla on niin hyvä poni (:

    VastaaPoista

Kommentoikaa;
Miel. RAKENTAVAA kommenttia, että saan blogistani teille mieluisan (: