sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Rikoin ennätykseni :)

Moi!
Menin tänään tallille joskus 12 aikaan. Päätimme hypätä tänään.
Kun saavuimme tallille, laitoin Aramiksen kamat käytävälle ja hain ponin sisälle. Harjailin ponin kunnolla sillävälin kun pikkusiskoni halaili Aran jalkaa :D. On se vaan niin kiltti poni <3.
  Laiton ponille kamat päälle ja lähdin kävelemään kohti naapuritallin kenttää. Kun menimme kentälle, aloin jo ravailemaan, koska kun kävelee Aran tallilta sille, missä hyppäämme, tulee 10 min. alkukäynnit. Ara oli tosi pehmeä ja tosi hyvin avuilla. Aloin tulla laukassa kahdeksikkoa, jossa oli puomeja. Ara kuunteli siinäkin tosi hyvin ja oli avuilla. Sitten tulin pari kertaa aaltolankun ja valkoisen pienen pystyn. Ara oli ihan innoissaan, mutta kuunteli silti tosi hyvin. Sitten aloin tulla kolmoissarjaa.
Kolmoissarjan esteet olivat 80-90 cm. Piakoin nostimme kolmoissarjan esteet metriin.
Ara oli ihan superi<3.

Nyt, kuten jo varmaan otsikosta huomaattekin, kerron tosi kivan jutun;
RIKOIN ESTEKORKEUSENNÄTYKSENI!!!! 
Aluksi tulin 105 cm muuria,josta nostimme sen 115 cm :) Pari kieltoa tuli, mutta ne oli ihan omia vikojani, koska en antanut ponin mennä tarpeeksi reippaasti. Virheistä oppii, virheistä oppii! :)
Oon tosi ylpee Arasta <3!
Loppujen lopuksi menimme 60 cm jumppajuttujaloppuverkaksi. Kävelimme tallille ja huuhtelimme vaahtoisen  ja tyytyväisen ponskin. Ara pääsi tarhaan piehtaroimaan! :)


                                                           Liian kaunista ollakseen totta <3

<3: Sara ja ponit
ps. tulossa videomateriaalia jos haluatte! haluatteko? :)

1 kommentti:

Kommentoikaa;
Miel. RAKENTAVAA kommenttia, että saan blogistani teille mieluisan (: