perjantai 14. kesäkuuta 2013

Erikoispostaus

Ajattelin tehdä erikois postauksen, jossa kerron 5 tärkeimmästä ponista kautta aikojen. (en kerro mitenkään ihanuus järkässä)
1. Little Suzzi
"Lilli" on shetlanninponitamma, ja sen huomaa, että se on tamma. Se on sellainen jukuri, joka on melkein purassut huuleni irti ja kaikkea :D. Ei mikään unelmahoitsu, mutta sen sydämen mustan kuoren alla on jotain,jotain täyttä kultaa <3! Lilli ei sisäisesti ole paha se vain antaa aluksi sen käsityksen, mutta se on herttainen ja huomion kipeä poni täynnä sympatiaa.



Vaikken lillillä enää kauheasti käy, se on silti mulle TOSI  tärkee<3!


2. Kastello Unik
Kassu nyt on vain maailman paras! <3 Oma  poni aina paras, eikö se niin ole? Kastello on opettanut mulle kaikki ratsastuksen ilot ja surut. Se on maailman kiltein poni, siihen voin luottaa 110 prosenttisesti!
Kastello on sekä ulkoota sekä sisältä kokonaan kultaa <3!


Video (c) Sonja (isosiskoni)

3. Náttdis frá (?)

"Fiffi" on issikkatamma, jota "ratsutin". Fiffillä oli täydellinen luonne, se oli täysin maastovarma, hoidettaessa se oli TÄYDELLINEN <3! Poni valitettavasti myytin, ja se oli kauheeta. Vaikka kokoajan tiesin, että tämä ratsastuskerta voi tällä ponilla olla viimeinen. Onneksi Fiffi sai parhaan mahdollisen kodin! <3

Laatu ei ole tärkeintä, vaan kuvan arvokkuus. Viimeinen ratsastuskerta <3 :'(

4. Adoonis EST

"Adonis", Kaikki te varmaan tiedätte Adoniksen, mutta jos ette tiedä, niin kerron siitä. Adonis oli siis vuokraponini. Se oli risteytysponiruuna (1/3 osaa shetu ja 2/3 eestinhevonen). Adonis oli ERITTÄIN HYVÄ ellei täydellinen  opetusmestari. Adonis vei minua huimasti eteenpäin. Lopetin kuitenkin Adoniksen vuokraamisen pian Aramiksen oston jälkeen.

5. Aramis IV
Ara nyt on vain maailman paras! <3 Vaikkei Ara ole ollut minulla kuin vajaa 3 kk,niin se on mun elämä nyt ja aina! Aran ostimme opetusmestariksi, ja sitä se on. Araan en ihan vielä voi luottaa yhtäpaljon kuin Kassuun mutta pian sekin päivä koittaa! :)

kaksi ylempää kuvaa (c) Kim O.
 <3: Sara

p.s. Muistakaa kommentoida! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa;
Miel. RAKENTAVAA kommenttia, että saan blogistani teille mieluisan (: