keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Saksa

Moi!
Tulin maanantaina Saksasta ja lupailin, että postailisin tiistaina eli eilen, mutta en viitsinyt alkaa väkisin postailemaan, koska se olisi ollut varmasti ihan hirveää luettavaa. Postaampa siis nyt! :)
Perjantai
Aamulla herätys oli klo. 3.45... Meikkailin ja puin sekä kävin syömässä. Sitten hyppäsimme autoon ja lähdimme kohti helsinki-vantaa lentokenttää.
peruss :D
helsinki vantaa lentokentällä sitten kävimme turvatarkastuksen ja kaupat läpi. Mukaan tarttui vain äitille eye lainer. Pian menimmekin jo lentokoneeseen ja näin.
Lentomatka meni muuten hyvin, mutta mun hammasta särki KOKO matkan... Laskeutuminen oli sellanen kiva tökkäsy..
Kun oltiin perillä Saksassa otimme vuokra-auton ja ajoimme berliinistä vajaa 3 tuntia hannooveriin. Matka meni yllättävän nopeasti. Perillä hotellilla sitten otimme huoneet ja lähdimmekin jo shoppailemaan. :D
Ostin kaikkee kivaa. (ostoksista on tulossa myöhemmin postausta).
Siellä sitten menikin koko loppu ilta.

Lauantai
Oli tosi kuuma päivä! varmaan lähemmäksi 30 astetta.. Olimme koko päivän katsomassa pikkuveljen turnausta. Niillä meni hyvin! Muistan sen verran että ne voitti sen päivän vikan pelin ja hävis ekan.

Sunnuntai
Oli vikat pelit ja viileä päivä.. Käpa tuli kai sijalle 26/48 tai jotain.
Illemalla sitten kävimme puistossa, jossa oli villisikoja, bambeja, pupuja, saksanhirviä, kauriita yms.
Oli tosi kivaa!!


Sitten illalla menimme italialaiseen. Kun tilasimme ruoan kello oli 19.00 ja kun ruoka saapui kello oli 22.00. Se tarjoilia ei muistanu meijän tilausta ja se luuli et tilattiin vaan yks lastenpitsa, nii se niinku toi 4 pitsaa sillai yksitellen XD..

Maanantai
Lähdimme aamulla kotiapäin.
Oli tosi kiva matka saksassa! :)
<3: Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa;
Miel. RAKENTAVAA kommenttia, että saan blogistani teille mieluisan (: