lauantai 29. kesäkuuta 2013

Moi!
Olen ollut nyt siis Su-Pe ratsastusleirillä KT-tallilla.
Su:
Olimme ensimmäiset KT:lla. Otimme ponit kopista ja veimme tarhaan, sekä purkasimme ponien, että itsemme kamat. Pian porukkaa alkoi saapua. Sunnuntaina olin lähinnä Sonjan (siskoni) kanssa. Sunnuntaina siis ei ollut tunteja yms. Illemmalla kävimme sitten ruokkimassa ponit.
Ma:
 Herätys oli hieman ennen yhdeksää. Söimme sitten Aamiaisen ja mentiin sitten laittelemaan poneja kuntoon tunteja varten. Menin siis Aramiksella koulua temponvaihdoksia. Poni oli tosi mukava!<3 :)




Sitten oli ruoka, ruokana oli lihapullakastiketta ja perunamuusia. Oli hyvää, varsinkin muusi.
  Sitten oli hetki vapaa-aikaa. Ei me paljoo muuta tehty, ku katottu telkkarii yms. :D
Sitten oli toinen tunti. Menin tallin parhaalla ponilla, V.K. Köpillä. Mentiin innari-jumppista. Köpi oli aivan mahtava <3! Se kuunteli tosi hyvin ja osasin jopa ratsastaa sillä.




Kuvia on nyt tuosta tunnista tosi paljon :D! Lähes kaikki kuvat ylempänä (c) Elli
Tämän jälkeen oli ruoka ja söimme nakkikeittoa. En oiken tykkää nakkikeitosta, mutta kyllähän se meni..

Illempana sitten oli iltaohjelmana ajoa. Ajettiin shetlanninponitammalla, Ompulla. Oli tosi kivaa!
  (c) Meri

Illalla sitten vietimme aikaa ja ruokittiin ponit ja kaikkee :D

Ti:
´Herätys taas samoihin aikoihin ja samat alkutoimenpiteet.
Menin siis Köpillä esteitä. Mentiin jotain estejuttuu.. Poni oli ihan superi ja ihan innoissaan. Esteet olivat jotain 50-70 cm, eli ei mitään kauhean isoja, mutta korkeus ei ratkaise.



Kuvat (c) Elli.
Sitten oli ruoka-aika- Söimme makkaraa ja perunamuusia. Makkarastakaan en oikeastaan pidä, mutta kyllähän se taas meni.

Sitten oli koulutunti,jonka menin Aralla. Mentiin Avoja. Ara oli tosi kiva, ja herkkä avuille. Itseeni en ollut  tyytyväinen, mutta poniin olin. Koska mulle tulee semmonen ongelma kun ratsastan, että lasken kädet ihan alas, ja sitten opettajan pitää kokoajan muistuttaa käsien kannosta, mutta ehkä joskus, ehkä joskus! Ja takakeno..., HYI!! Aina ravissa, jos siis ravi yhtään pompottaa, alan nojaamaan taakse, hyi,hyi!
Mutta aiheeseen takaisin. Mentiin siis keskihalkaisijalle, ja vuorotellen oikealle ja vasemmalle. Kulmassa voltti, josta sitten jatkettiin avossa. Tuli muuten tosi kuuma.

Kuvat (c) Joku?
Tunnin jälkeen oli ruoka, jolloin söimme spagettia. Se oli hyvää! :)

Iltaohjelmana oli vikellystä, vikelsimme Helmi-nimisellä hevosella. Mentiin siis ihan vain käynnissä.
Liikket, joita teimme:
Perusistunta
mylly
polvivaaka
polviseisonta
seisonta.


Illalla taas perusiltajutut.

Ke:
Eka tunti oli esteitä, menin Arallla. Esteet eivät olleet mitään kauhean korkeita. Aramis oli innoissaan ja tosi kiva! Mitäs nyt tästä tunnista kertoisin, kun en oikein muista mitään :D No ei me kauheesti hypäty, ehkä 5 hyppyy koko tunnin aikana, mutta oli silti tosi kiva tunti!
Sitten oli ruoka. Söimme kinkkukiusausta. Sekään ei ole mitään suosikkiani, mutta kyllä se upposi. Kuulostaa nyt, että olen kauhean nirso, mutta en oikeasti ole. Inhoan vain ihan yli kaiken nakkia, makkaraa, kinkkua, leikkeleitä ja poroa,hirveä ja muita erikoisempia lihoja. Joo ehkä teitä ei kiinnosta mistä tykkään, ja mistä en :D!

Toisella tunnilla oli ilmansatulaa tunti. Menin tallin ainoalla shetlanninponilla, ompulla. Aluksi pyöriteltiin käsiä, pujoteltiin yms. Sitten oli leikkimielinen viestikisa. Pujoteltiin tötteröt ravissa ja samatakaisin. se me voitettiin! Sitten oli sama, mutta laukattiin takaisin uraa pitkin. Sekin me voitettiin! Hyvä meijän tiimi! :D Sitten oli nopea ja hidas. Eli jos joku ei tiedä, mitä se on, niin mentiin sillain, että toinen menee C-kirjaimeen ja toinen L-kirjaimeen. Siitä sitten  toinen lähtee mahd. hidasta ravia ja toinen täyttä laukkaa ja  sitten katotaan kuka saa ensimmäisenä kiinni hitaan ponin tai silllai :DD. Ompun kanssa tulimme siinä kisassa jaetulle ykkös sijalle, nopea pikkupulla. Sitten olimme peiliä, ja lopuksi hyppäsimme esteitä.


illalla sitten oli leirikaste. Siinä kerrottiin ponien olevan karanneen ja sitten me etsimme poneja siellä pihalla pintelit silmillä. Meidän piti mm. syödä "hevosen kakkaa" ja työntää sormi hevosen "pyllyyyn" eli lämmitettyyn banaaniin :D. Oli kyl ihan paras leirikaste.
Sitten illalla oltiin uimassa.

Sitten torstaina oli taas samat aamujutut.
Ekalla tunnilla menin Aramiksella koulua. Mentiin siis vastalaukkaa ja takaosakäännöksiä. Poni oli ihan superi!! Mentiin vastalaukkaa uraa pitkin ja Aralle oli vaikeampaa pitää vasenlaukka, koska oikea on sille parempi. Takaosakäännökiä teimme uralla, niin että vaihdoimme aina suunnan.



Sitten tunnin jälkeen oli ruoka, ja söimme jotain ihmeen spagettisössöä. Se oli hyvää!
Sitten oli vapaa-aikaa, jolloin vaan olimme XD!
 Pian alkoi seuraava tunti. Menin Snoopy Doo:lla maastoesteitä. Olin eka, joka sillä meni niitä tänävuonna, ja voitte kuvitella miten innoissaan se oli. Alkuverkat teimme siis maneesissa (kiva hyppy :D). Menimme erilaisia esteitä.




sitten oli ruoka, jolloin söimme hernekeittoa, se oli ihan ookoota. Illalla meilläoli leirinäyttely. Laitoin Aralle nutturat yms. Harjailin sitä joku vajaa 2 tuntii ja 30 min. :D! (KUVIA TULOSSA MYÖHEMMIN)!
Kirjoitan uuden postauksen perjantaista vaikka huomenna! :)

<3: Sara

ps. KIITOS KAIKILLE 40-lukijalle!! <3
pps. Kysymysiä kaivataan!

5 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Onko sitä aramiksen päätä pakko vetää linkkuun, kuvista selvästi näkee että ei työskentele rehellisesti takaapäin.

    VastaaPoista
  3. Ihanko näiden kuvien perusteella analyysisi teit? Voi jee..!! Kannattaisi varmaan joskus mennä katsomaan livenä..tai hankkia elämä!

    Emmi

    VastaaPoista
  4. No ihan olen livenä nähnyt ja siitä vähempikin tietoinen näkee miten hevonen kulkee.

    VastaaPoista
  5. Hienoa, että sulla on homma hanskassa! Sara varmasti saa neuvot ihan omilta valmentajiltaan eikä nimettömiltä anonyymeiltä. Ei näköjään ole pokkaa esiintyä omalla nimellä arvostelemassa..

    VastaaPoista

Kommentoikaa;
Miel. RAKENTAVAA kommenttia, että saan blogistani teille mieluisan (: