sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

My Day + kuulumisia

Moi!
Olin tosiaan to-pe tallilla yötä naapurini (fanny-ja-karvakasat.blogspot.com) kanssa. Menimme tallille joskus 18 aikaan. Haimme sitten ponit tarhasta, mutta se ei mennyt kuin strömsösö tai miten se nyt kirjoitetaan. :D Nimittäin Aramis lähti tallin ovella karkuun. Ara laukkasi suoraan laitumensa portille. No kun se ei päässyt sisälle laitsalle niin se lähti sellaselle "pelto/ruoholenkille".
havainnoillistava kuva
Tuossa punaisessa pisteessä Ara meni laitsalle odottamaan ja tuossa raksissa sain sen kiinni. Oli aika "hurja" alku tallipäivälle:D
    Hoidimme sitten ponit kuntoon ja matkasimme kentälle. Kentällä menimme koulua. Itse menin Aralla ja naapurini meni Kassulla. Aralla tein taivutuksia ja laukanvaihtoja. Poni oli ihan superi ja herkkä ohjalle ja pohkeelle. Vaihdoimme myös hetkeksi niin, että minä menin Kassulla ja napurini meni Aralla. Tuntui, että Kassun kaula on ihan tynkä, kun on tottunut Aramiksen kaulaan :D. Kassu oli ihan kiva, vaikken oikein osannut sillä mennä.
Vaihdoimme vielä lopuksi ja sitten kävimme maastossa ottamassa loppuverkat.
   Veimme ponit laitsalle ja siivosimme tarhasta 2 kukkurallista kottaria kakkaa. Kokoajan satoi, joten se ei mitään kauhean nautinnollista ollut. Haimme sitten ponit tarhaan ja annoimme niille rehut ja laitoimme päälle sadeloimet. Menimme sitten satulahuoneeseen mässäilemään ja nukkumaan

    Perjantaina sitten menimme aamutuimaan ratsastamaan Kassulla ja Aralla.
Menimme esteitä. Kentällä oli sarja, puomi, kavaletti ja pysty. Korkein este oli 80 cm ja muut olivat ihan pikkuisia. Menin  siis itse Aralla ja naapurini meni Kassulla. Ara oli itseasiassa ihan hirveällä päällä. Sitä ei       oikein olisi kiinnostanut tehdä töitä, mutta siinä sitten vajaa tunnin mietimme, että kumpi määrää ja päädyimme siihen tulokseen, että minä olen pomo :)!
Hoidimme ponit ja veimme ne laitsalle. Samalla nappasimme mukaan issikkaruunan (Teitur frá borgnäs). Fanny (naapurini) sai mennä Eikalla. Minä sitten kuvailin Fannyä ja katsoin kun se ratsasti.
Oli muuten ihan hirveä sää... Satoi kuin esterin sieltä ja oli kylmä...

Lauantaina tein my dayn.
Video saa nyt kertoa päivästäni, en jaksa enempää nyt selostaa.

Sunnuntaina eli tänään olen ollut suurimmaksi osaksi kotona,mutta tallilla käytiin siivoomassa, kuskailemassa poneja, ja pikkuveljeni ja sen kaveri oli ratsastamassa tallilla sillä Eikalla ja yhdellä Ellalla. pidin myös hetken aikaa tuntia pikkusiskolleni Ellalla.

Oon nyt tosi laiska kirottaa, joten en nyt kauheasti ala kirjoittelemaan. Eiköhän tässä ole tarpeeksi jo satuiltu :D!

Mitäs tykkäsitte my daystä, entä muusta postauksesta? KOMMENTTIA :)
KIITOS!

<3: Sara ja Ponit

8 kommenttia:

  1. tää oli tosi kiva ja olit kuvannu kivoja monipuolisia klippejä ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, ihanaa, kun anot kommentoi positiivisesti! :)

      Poista
  2. Sääm <3 meni tädee maratonilla ja just otit videoo siitä :) Näin muuten teijät siellä ja näin sut vaa kamera kädessä :D

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva tää blogi ja kaikki postaukset kun kirjotat aina niin paljon ja hyvin! Ja kirjotat myös usein ja teet ihania videoita :)!

    VastaaPoista
  4. Kiva ja hieno video, kuten muutkin jutut täällä sun blogissa. :)

    VastaaPoista

Kommentoikaa;
Miel. RAKENTAVAA kommenttia, että saan blogistani teille mieluisan (: