sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Kisat Keravalla (video)

Moi!

Tänään oli aikainen herätys, jo klo 5.00.. Nykäisin herätyksen jälkeen kamat päälle ja tein muutkin perusaamutoimet. Lähdimme kotoota tallille 5.45 ja tallille saavuimme klo 6.00.
  Hoidin Aran tarhassa, kun sillä oli aamuheinät kesken, mutta menin kuitenkin laittamaan kuljetussuojat, riimun ja suitset talliin, kun Ara alkaa helposti "stressaamaan" kun kuljetussuojat laitetaan jalkoihin. Lastattiin sitten poni ja lähdettiin ajamaan keravalle 6.28 (ompas tarkkaa :D)
Keravalla oltiin aika lailla 7 aikaan. Kävin kertaamassa radan ja purettiin poni.Lähdin verkkaamaan, sillä välin äiti kävi näyttämässä rokotetodistuksen. Kun olin verkkaamassa kuului "luokka möyhästyy hieman suunnitellusta aikataulusta luokka alkaa klo 7.45" ja alunperinhän luokan piti alkaa 7.30. Kun radalle meni neljäs ratsukko pääsin verryttelemään "estealueelle". Otin yhteensä vain 5 hyppyä. Ensimmäinen hyppy oli pystylle, hyppy oli jotenkin aika jäykän tuntuinen ja ajattelin mitäköhän tästäkin tulee. Toinen hyppy oli okserille ja se meni hyvin. otin vielä molemmat uudelleen ja juuri ennen kuin pääsin radalle pyörimään, hyppäsin vielä okserin kerran.
 Olimme siis odottava ratsukko, ja pyörimme radalla haistelemassa jänniä esteitä. Jännin Aran mielestä oli sateenkaari este. Pian kuulutettiinkin "seuraavana lähtövuorossa Sara Mertaniemi, Aramis IV, Keravan ratsastusseurasta".Moikkasin ja kuului pillin vihellys.
Koko rata oli mielestäni aika tasainen, hyvä. Olin itse tosi tyytyväinen. Tulokseni oli 0vp aika 55.71. Pian kuulutettiin väliaika tuloksia "luokassa on johdolla Sara Mertaniemi, Aramis IV". Olin ihan että häh?  Jatkoimme sitten odottelua ja pian kaikki sijoittuneet pyydettiin palkintojen jakoon. "joku, joku, joku, joku,jouku ja Sara Mertaniemi, Aramis IV". Olin niin innoissani, mutta pian tuli uusi jännitysmoumentti kun kuulutettiin, että oli tullut virhe tulosten katsomisessa.Noh.siinä sitten olin varma joutuvani lähtemään mutta sitten kuuluikin "palkintojenjakoon pyydetään saapumaan joku, joku, joku, joku ja Sara Mertaniemi, Aramis IV". Jes! Kaarroimme palkintojen jakoon. Ara ei olisi millään jaksanut odottaa, se vain pyöri ja pomppi :D Hihi! Pian saimmekin ruusukkeen. Kun muut lähtivät kunniakierrokselle, otin vähän välimatkaa, koska tiesin Aran lähtevän kuin jokin ohjus, ja niinhän kävi :D Kunniakierroksen jälkeen äiti otti Aran ja minä hain esinepalkinnon. Esinepalkinto sisälsi harjan ja yrtti shampoon.
 Otimme hienolta ponilta kamat pois ja lastasimme sen. Suuntasimme kotitallille ja siellä Ara pääsi tarhaan:)
 Purkasimme auton ja veimme traikun sekä lähdimme kotiin.
Linkki videoon, koska tietokone lagaa (Radasta video)

<3: Sara

12 kommenttia:

  1. Sähän kahaat ihan sairaan lujaa, olin keravalla ja näin osan radasta ja kokoajan näytti että ara kaatuu ja käännät hypyssä... En ihmettele kun kaaduitte siellä dumissakin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jollain hevosilla on energiaa, ei se välttämättä oo Saran vika! Ja parempi se mennä kovaa ku iha madella! Menkää te anonyymit peppuu ku ootte vaa nii vitun kateellisia!

      Poista
    2. Nii kauan kun ihmiset ei kehtaa tulla puhumaan omlla nimellään, nin jätän nuo kommentit omaan arvoonsa. Mielestäni tuossa ei ole yhtään kaahausta, laukkaamme reippaasti suoria, mutta aina ennen estettä otin kiinni jos arvoisa anonyymi osaa katsoa. Kateus haisee! ;)

      Poista
  2. Satuin näkemään koko radan ihan aitiopaikalta ja olen kyllä ensimmäisen kirjoittajan kanssa täysin eri mieltä. Rata oli todella hieno ja poni oli koko ajan hallinnassa eikä todellakaan meinannut kaatua yhtään ainoaa kertaa.Kuulinpa jopa tuomarin kehuvan kyseistä rataa. Aikaratsastusluokassa kuuluukin edetä vauhdilla,jos mielii palkintosijoille. Nämä ovat vaan taas näitä kateellisten ja pahansuopien anonyymien epätoivoisia yrityksiä provosoida ja aiheuttaa kaaosta. Todella säälittävää! Onneksi Sara on lahjakas tyttö, jolla on hieno poni ja joka näköjään osaa jättää tällaiset onnettomat vouhkaajat omaan ääliömäiseen arvoonsa. Ja kuten Sara mainitsi, nimimerkin taakse piiloutuminen kertoo jo todella paljon..

    Jatka samaan malliin Sara!

    Suski

    VastaaPoista
  3. oon ihan samaa mieltä ekan anonkaa ! miks sara ostit tollasen ponin ku et pysty eees pidättäää sitä ! ja ainaki fannyllä poni meni todella siististi eikä yhtään kaahaillut ! hirveäää menoa teillä ! fannylla ja aralla oli paljon kauniimpaa katseltavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa voin kyllä sanoa! Satuin olemaan katsomassa dumin kisoja joissa kaaduitte !! Ei ollut kyllä kivaa katsottavaa muistankin kun sanonin radan alussa että noi vielä tulee kaatumaan ja niihä siinä sitten kävikin kannattaa ehkä ostaa poni joka pysyy käsissä....... Fannylla ara meni kuitenkin todella hyvin

      Poista
    2. en ole haukkunut saraa ? olen kertonut mieli piteen :) mut sara älä ota ittees ! ostit kuitenkin aran n.puol vuot sit joten voitte vielä kehittyä todella paljon :)
      t. eka ano

      Poista
  4. Voi että,kun taas on ihan anonyymi asialla.
    Mitäpä,jos vaikka hankkisit elämän!! Ja tiedoksesi,että IP-osoite on todella helppo selvittää eli kannattaa alkaa harkitsemaan näitä kommentointeja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja satutko ehkä tietämään että anot ei laittanut noita millään pahalla ?!?! Ei varmaan kannata alkaa pitää blogia jos ei siedä tollasia kommentteja joissa kerrotaan ohjeita ym joku vaan haluaa kertoa ne :)

      Poista
  5. Kommentoiminen on ihan hyväksyttävää, sitä vartenhan blogissa on paikka kommenteille. Olisi kuitenkin reilua kommentoida omalla nimellään ja asiallisesti eikä osatotuuksilla. Nettipoliisin mukaan toisen henkilön haukkuminen tai julkinen mollaaminen esim. netin välityksellä on rinnastettavissa kunnianloukkaukseen, joka Suomen lain mukaan on rikos, erityisesti silloin kuin kommentit näyttävät tulleen samasta / samoista osoitteista. Asia saa puolestani jäädä tähän,mutta toivon anonyymien ymmärtävän asian vakavuuden.

    Ystävällisin terveisin Saran äiti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huhhuh on jollai pokkaa.. Siis tarkotan tota anona kommentointia! Hyvä että kerroit äidillesi. Ja ihana blogi ja hyvinhän noi kisat meni:)

      Poista

Kommentoikaa;
Miel. RAKENTAVAA kommenttia, että saan blogistani teille mieluisan (: