lauantai 28. syyskuuta 2013

Roopeponi :)


Eilen menin Veeralle <-- Klik suoraan koulusta. Joku ei varmaan tiedä, niin Veera on paras kaverini,ja emme asu lähekkäin toisiamme,mutta välimatka ei ole este. Olin Veeran tallilla n. klo 13.30 ja Veeran koululoppui 14.20. Haimme Veeran vaarin kanssa Veeran koulusta ja suuntasimme tallille uudelleen. Puimme molemmat tallivaatteet päälle ja veimme Veeran ponin, Roopen kamat talliin odottamaan. Haimme Roopen sisälle ja kuorimme ponskin loimien alta. Harjailimme ja satuloimme sekä suitsimme Roopen. Ensin Veera meni Roopella alkukäynnit maastosa.

 Siellä oli Roopen mielestä pelottava tukki, vaikka herra olikin sen ylittänyt varmaan satamiljoonaa kertaa,mutta kyllä ne siitä hetken keskstelun jälkeen pääsivätkin ohitse.
En erityisemmin seuraillut kuvioita,mitä  Veera ratsasti, kunkuvailin vain lähinnä.
Veera ratsastaa:





Sitten minä sain mennä. Aloitin ensin käynnissä, ja hain vähän tuntumaaponiin. Roope vaikutti heti tosi kivalta!
Sitten otin kevyttä ravia ja laukkaa. Työskentelin  laukassa eniten ja keskityin siihen, ettei ponin oikea lapa karkaa ulos,kun poni tuntui olevan aika taitava siinä hommassa, niin kuin Veera kertoikin minulle heti alussa. Lähes kokoajan menin ympyrällä niin, että otan ravissa puomit ja puomien jälkeen laukka
---> laukkaa 1/4  ympyrää
---> ennen puomeja raviin
jne.

Roope tuntui tosi kivalta! :)








Kiitos Veera!

Tänään meidänoli tarkoitus kuvata tallipäivävideopostaus,mutta minut haettiinkin niin aikaisin,että emme kerinneet tallille ollenkaan.
Huomenna minun olisi tarkoitus kuvata MYDAY! ;)
Katsotaan onnistunko/jaksanko ;)

<3: Sara


4 kommenttia:

Kommentoikaa;
Miel. RAKENTAVAA kommenttia, että saan blogistani teille mieluisan (: