sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Joulukalenterin luukku 22

Joulumaasto!

Tämä postaus on päivältä, mutta postaus päätti olla yhteistyöhaluinen, ja tsadaamm en saanut julkaistua sitä... Mennäämpäs asiaan!

Menimme tallille aamulla joskus 12 aikaan. Haimme ponit sisälle,mutta koska oli joulumaasto niin talli oli täynnä. Otettiin loimet pois ja harjailtiin ne. Laitoimme myös kaikenmaailman koristeita poneihin.

Kuva (c) Kim O.
Olimme hieman ennen muita valmiina, joten menimme kentälle tekemään töitä. Aloitettiin työskentely käynnissä. Ara oli tosi kiva, pehmeä ja taipuisa! Tein vain voltteja ja taivutuksia. Sitten tein samat jutut ravissa ja laukassa. Ara oli ihan SUPERI!

Pian alkoikin maasto. Olimme Aramiksen kanssa neljänneksi vikoja. Maasto meni toiseen suuntaan paremmin, kuin toiseen. Tallille tulossa Aralla oli kauhea hoppu ja mehän vedettiin kaikki avot ja sulut  ja väistöt siellä :D Noh.. Pääsimme kuitenkin turvallisesti kentälle! 

Siellä Aramis sai hepulit kun yksi shetlannin poni laukkasi kärryillä ohitsemme. No ei siinämitään, pysyin selässä, vaikka tippuminen oli lähellä sen hyppypomppuloikkalaukan seurauksena ;D.
Sen jälkeen Aramis oli TOSI jännittynyt, sen huomaa kun katsoo tätä kuvaa:


(c) Kim O.
Lopetin ratsastuksen kun Aramis oli rento, että jäi molemmille hyvä mieli! :)

Kun ponit oli hoideltu, niin ihmiset sai glögiä ja pipareita!

(c) Kim O.
Kastellon selässä isosiskoni ja pikkusiskoni

<3: Sara


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa;
Miel. RAKENTAVAA kommenttia, että saan blogistani teille mieluisan (: