torstai 26. joulukuuta 2013

Reipasta menoa

Moikka!
En saanut tehtyä lahjavideota, koska moviemaker ei suostunut toimimaan... :(

Tänään menimme tallille äitini kanssa. Tallilla olimme 11.07 (tarkkaa):D Hevoset sai juuri heinät, joten meidän piti odotella hetken aikaa.

Otimme Aran tarhasta ja hoidimme kuntoon.  Huomasin jo käytävällä herran innokkuuden.

Menin isolle kentällä.Aloitin käynnissä työskentelyn. Ara oli tosi mukava ja rento. Kun olin mennyt tarpeeksi pitkään käyntiä, aloimme mennä ravissa kahdeksikkoa. Ara oli tosi mukava, mutta energiaa oli ja paljon! Askel venyi ja venyi javenyi. Sitten tein pari avoa. Ensin käynnissä, ja sitten ravissa.
Sitten otin laukkaa, ja huhu! Se olikyllä hauskaa katseltavaa. Nyt voin sanoa että mopo ei ollu ihan hanskassa:D Kyllä, pidättelin ja rauhoittelin, mutta herralla oli niin paljon energiaa, että me vain vedimme täysillä kenttää ympäri, ja minä nauroin selässä ja äitin kentän reunassa ottaen videota:D (Tästä päivästä tulossa todennäköisesti myday joku päivä).
 Tein sitten paljon laukkatöitä ja sain loppujenlopuksi Aran rennoksi ja rauhalliseki. Työtä se vaati. Lopuksi menimme kävelemään maastoon sillalle, jota Aramis pelkää tai jännittää ainakin sitä. Seisoskelimme sillalla jonkin aikaa ja lähdimme sitten tallille.


<3: Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa;
Miel. RAKENTAVAA kommenttia, että saan blogistani teille mieluisan (: